📢📢ประชาสัมพันธ์
ขอเชิญชวนเข้าร่วมฟังการบรรยายทางออนไลน์เกี่ยวกับปัญญาประดิษฐ์และความปลอดภัยไซเบอร์จากมุมมองของหลากหลายประเทศและประเทศไทย การบรรยายนี้เหมาะสำหรับทุกท่านที่อาจจะได้รับผลกระทบจาก ai นักวิชาการ นักศึกษา และผู้ที่สนใจที่ความก้าวหน้าทาง AI ในปัจจุบัน กรอบกฎหมาย และความท้าทายที่ AI นำมาสู่โลกทางไซเบอร์อาจารย์จากคณะวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลอีสาน วิทยาเขตขอนแก่น ดร. ครรชิต รองไชย เป็นตัวแทนผู้ร่วมบรรยายให้ความรู้ ร่วมกับผู้เชี่ยวชาญจากต่างประเทศประเด็นหลัก:
•ข้อมูลเกี่ยวกับความก้าวหน้าและกฎหมาย AI ของไทยและต่างประเทศ
•ศักยภาพของ AI และความเสี่ยงทางไซเบอร์
•กลยุทธ์ในการลดความเสี่ยงจากภัยคุกคามไซเบอร์จาก AI และแนวโน้มในอนาคต
The Faculty of Engineering, Rajamangala University of Technology Isan Khon Kaen Campus cordially invites you to an international talk.
🔍 Topic: “AI-Driven Cyber Threats, Dangers, and Challenges – ภัยทางไซเบอร์จาก AI, อันตราย และความท้าทาย”
📅 Date: Friday, 5th January 2024
⏰ Time: 16:00 Thailand Time
📍 Venue: Zoom ID: 952 7835 4985, Passcode: AI4D
An online session exploring the dynamic interplay of Artificial Intelligence (AI) and cybersecurity in different countries including Thailand. This talk is tailored for professionals, academics, students and anyone keen on understanding the current AI landscape, legal framework, and the challenges posed by AI.Our faculty member, Dr. Kanchit Rongchai, will join the panel in the discussion to give Thailand’s perspective along with experts in AI governance from foreign countries. Key Highlights:
•Insights into AI advancements and regulations
•Discussion on AI’s potential and associated cyber risks
•Strategies for mitigating AI-driven cyber threats and future outlooks